Julehilsen 2020


Kære medlemmer af Foreningen Limfjorden Rundt.

Lige om lidt skriver vi 2021, det har været et underligt år, dette pga. Corona, sejladsen Limfjorden Rundt blev afviklet med en plan B, som altid vil der være til at finde billeder på hjemmesiden https://limfjordenrundt.dk

Her vil I også kunne finde årskalendereren for 2021, dog som fil, man selv kan printe ud.

Den afsluttende fest i Skive, måtte vi desværre aflyse, det var på godt jysk træls, men vi prøvede ligesom i de øvrige havne i Limfjorden at skabe lidt stemning, det var svært pga restriktionerne, men vi håber det lykkedes, vejret var nu heller ikke lige med os.

Hvis du fortsat gerne vil støtte op omkring de gamle træskibe, og være medlem af Foreningen Limfjorden Rundt, skal du i starten af det nye år og senest den 15. januar indbetale kr. 100 på:

MobilePay nr. 69134.  HUSK endelig at udfylde kommentarfeltet, er dette ikke udfyldt er det svært at registrere dig som medlem.

Konto i Salling Bank 7890 3403505. HUSKindbetaler du kontant, er det vigtigt at dit navn er påført betalingen.

Uanset hvilken form for indbetaling du bruger, så husk: telefon nr. eller mail adresse på indbetalingen.

Vores generalforsamling i år blev aflyst, i bestyrelsen var der enighed om, at udsætte til 2021, vi håber, som det meste af Danmark, at Coronaen er under kontrol, så denne kan afholdes.

Foreningen Limfjorden Rundt vil slutte af med, at ønske alle medlemmer og deres familie en rigtig glædelig jul og godt nytår.

Vedhæftet kort referat af Corona sejladsen ”Limfjorden Rundt 2020”

Med venlig hilsen

Foreningen Limfjorden Rundt

Marianne Granvig