Kurs Aalborg fredag den 4.9 – mandag den 7.9.2020Vi vil gerne igen i år invitere alle skibe der deltager i kapsejladsen Limfjorden Rundt til gratis at ligge centralt i Aalborg Havn inden turen går videre til Løgstør.

På kajen vil der være bad og toilet, el, mulighed for at bunkre vand og mulighed for at komme af med jeres affald – disse faciliteter forventer vi er klar fra fredag eftermiddag.

Der er naturligvis også mulighed for at nyde alle de herligheder som Aalborg byder på i form af et pulserende kultur-, natte- og shoppingliv samt gode forbindelser med bil, tog og fly.

Søndag den 6.9 kl. 18.30 inviterer vi jer igen, igen til den meget populære fællesspisning. I inviteres til en stor og udsøgt asiatisk inspireret buffet. Maden inkl. kaffe og the er gratis – andre drikkevarer betaler I selv for.

Der er plads til maks. 142 deltagere og maks. 10 deltagere pr. skib.

Arrangementet er forbeholdt de besætninger fra skibe der ligger på strækningen fra Musikkens Hus i øst og hen til Limfjordsbroen og kun for skibe der ikke har hjemhavn i Aalborg Kommune.

Tilmelding kan først!!! ske fra mandag d. 17.8 til René Ladiges og kun på mail: naver29@gmail.com – jeg kan også træffes på 29827215.

Tilmeldingerne registreres i den rækkefølge jeg modtager dem og al evt. byt mellem skibene koordineres af undertegnede.

Har du tekniske spørgsmål, så kontakt venligst William Rasmussen på telefon 20555904.

Vi opfordrer alle skibe og dets besætninger om at forholde sig til den aktuelle coronasituation og agere efter de retningslinjer, som myndighederne anbefaler. Skulle der ske ændringer i forhold til antallet af tilladte gæster i restauranten, så kan vi som arrangører også med kort varsel tage vores forholdsregler.

Vi glæder os rigtigt meget til igen at byde jer alle velkommen til Aalborg.

På vegne af “Kurs Aalborg”
René Ladiges, Anders Rick Sørensen, Leo K. Nielsen og William Rasmussen

Arrangementet er i år sponseret af Aalborg Kommune og af Aalborg Waterfront